Van Werelds naar Oosters

Ben je nieuw op dit forum? Dan MOET je dit even lezen!
Gesloten
Gebruikersavatar
BlueAngel
Site Admin
Berichten: 997
Lid geworden op: vr 17 sep 2021 12:15

Alert Van Werelds naar Oosters

Bericht: # 8708Bericht BlueAngel »

Beste leden,

Vanaf de start van dit forum hebben wij ruimte geboden aan niet-Aziatische massage adressen. De verwachting was dat dat een waardevolle bijdrage aan het forum zou leveren. Echter na bijna anderhalf jaar is gebleken dat dat niet echt een succes is geworden. Her en der worden er wel salons aangemeld maar er lijkt toch weinig animo voor. Ook wordt er niet altijd een recensie bij geplaatst zoals eigenlijk wel de bedoeling was.

Gezien de nog steeds grote populariteit van met name de Thaise en Chinese salons, en de geringe bijdrage van de niet-Aziatische salons, hebben we besloten nieuwe aanmeldingen uit deze laatste categorie niet meer op te nemen. En de bestaande adressen zullen binnenkort gearchiveerd worden. De leden die via aanmeldingen en recensies hebben bijgedragen aan deze te archiveren adressen willen wij daar toch hartelijk voor bedanken. Met deze aanpassingen zal ook het Forum voor Wereldse Massages omgedoopt worden tot het Forum voor Oosterse Massages, waarmee we weer terug zijn bij de oorspronkelijke naam.

We verwachten deze veranderingen binnen een week afgerond te hebben.
Mlover
Berichten: 44
Lid geworden op: za 25 sep 2021 14:37

Re: Van Werelds naar Oosters

Bericht: # 8811Bericht Mlover »

Goeie actie!
Robert Vonder
Berichten: 3
Lid geworden op: wo 22 feb 2023 03:38

Re: Van Werelds naar Oosters

Bericht: # 8829Bericht Robert Vonder »

Helaas moet ik uit mijn ervaring van 40 jaar concluderen dat de westerse zorg alleen nog maar draait op het verkopen van tabletten, operaties en advies waar ze voor kunnen schrijven. Omdat ik tegen structureel gebruik van medicijnen ben (incidenteel om een probleem even op te lossen niet) ben ik bij een Thaise massage salon wel van de problemen afgekomen omdat daar eerst het hele lichaam en dan pas het grote probleem aangepakt wordt. Na meer dan 35 jaar rug en nek klachten kan ik weer zonder hoofdpijn en spierpijn mijn dingen doen. Thaise massage hielp omdat het hele lichaam behandeld werd.
Gesloten

Terug naar “Belangrijk”