Algemene voorwaarden Forum voor Wereldse Massages

De voorwaarden en reglementen van het Forum voor Wereldse Massages.
Gebruikersavatar
RedBaron
Site Admin
Berichten: 341
Lid geworden op: ma 13 sep 2021 15:59

Algemene voorwaarden Forum voor Wereldse Massages

Bericht: # 5Bericht RedBaron »

1. Aansprakelijkheid
Het Forum voor Wereldse Massages is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enige schade aangebracht door of voortvloeiend uit het gebruik van dit forum, of het gebruik van deze site of de verspreiding van de informatie aanwezig in de fora of op deze site.

2. Aanpassingen
2.a Alle fora en berichten op Forum voor Wereldse Massages kunnen zonder opgaaf van reden worden verwijderd door de beheerder(s).
2.b Forum voor Wereldse Massages behoudt zich het recht zonder vooraankondiging wijzigingen, verbeteringen aan te brengen in de fora, deze voorwaarden of diensten.
2.c Forum voor Wereldse Massages accepteert nergens op het forum verwijzingen naar seksuele dienstverlening van welke aard ook. Beheerders en moderators kunnen berichten zonder waarschuwing kuisen, opschonen of verwijderen.

3. Voertaal
Het Forum voor Wereldse Massages is opgesteld in het Nederlands. Alle fora en berichten die u plaatst dienen dan ook in het Nederlands geplaatst te worden. Eventuele verwijzingen naar internationale websites van salons mogen in de taal van het land van herkomst van de salon geplaatst worden inclusief een vertaling in het Nederlands.

4. Ban
4.a Forum voor Wereldse Massages accepteert geen fora met als doel verspreiding van reclame, wares, drugs, online gokspelen, haat, cracking, hacking, affilitate, scams. Hetgeen wettelijk is verboden is ook op dit forum verboden, bijvoorbeeld kinderporno. Leden die zich niet aan deze regel houden krijgen zonder waarschuwing een permanente ban.
4.b Voorts gelden op dit forum de regels van "normaal gedrag en fatsoen". Leden die zich hieraan niet houden krijgen een waarschuwing van de beheerder(s). Gaan zij binnen drie maanden na de datum van de waarschuwing opnieuw in de fout, dan kan een ban ingesteld worden voor de tijdsduur van maximaal één jaar.
4.c Net als veel andere fora is ook het Forum voor Wereldse Massages doelwit van spammers. Een lid dat spam verstuurt worden direct en zonder waarschuwing verbannen, wordt direct en zonder waarschuwing als lid geschrapt en zijn/haar berichten worden meteen verwijderd. Ook leden die door de beheerder als verdacht worden beschouwd, bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, door de gebruikte schuilnaam, het gebruikte e-mailadres of de geassocieerde website worden zonder waarschuwing als lid verwijderd en krijgen, eveneens zonder waarschuwing een permanente ban.
4.d Bezwaar tegen deze maatregelen is NIET mogelijk. Goedwillende leden die ten onrechte als spammer of verdachte spammer zijn aangemerkt kunnen per e-mail aan de beheerder kenbaar maken dat sprake is van een vergissing. De beheerder echter is niet verplicht dergelijke e-mails te beoordelen dan wel te beantwoorden.

5. Copyright
U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw berichten. Als u foto's, filmpjes en ander materiaal plaatst, gaat de beheerder van dit forum ervan uit dat u de benodigde copyrights heeft. Wordt dit door een derde partij betwist, dan zal het materiaal door de beheerder worden verwijderd onder het motto: "eerst verwijderen, dan vragen".

6. Gegevensverlies
Forum voor Wereldse Massages kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enig verlies van gegevens, dan wel forumgegevens, dan wel persoonlijke gegevens. Wanneer, om welke reden dan ook, onze servers worden ge-'cracked'/ge-'hacked' is Forum voor Wereldse Massages niet verantwoordelijk voor het verlies van enige data aan derden.

7. Aanval
U zult als gebruiker niet opzettelijk Forum voor Wereldse Massages fora proberen aan te vallen, dan wel te hacken/cracken. U zult op geen enkele wijze opzettelijk proberen mensen het gebruik van Forum voor Wereldse Massages te ontnemen.

8. Minimale leeftijd
Het Forum voor Wereldse Massages is alleen toegankelijk voor personen die tenminste 18 jaar oud zijn.

9. PB-tjes (PM)
Oftewel Persoonlijke Berichten (Privat Messages) zijn strikt persoonlijk. Zonder toestemming van alle partijen die een PB-tje hebben uitgewisseld mag hieruit niets geciteerd of geparafraseerd worden op het forum of daarbuiten.

Dit Reglement is vastgesteld op 19 september 2021 door de beheerder en is gebaseerd op het voorbeeldvoor discussiegroepen op internet van het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens).
Leuker kunnen we het wèl maken.
Plaats reactie

Terug naar “Voorwaarden en regelementen”