Ben je nieuw op dit forum? Dan MOET je dit even lezen!

Ben je nieuw op dit forum? Dan MOET je dit even lezen!
Gebruikersavatar
RedBaron
Site Admin
Berichten: 341
Lid geworden op: ma 13 sep 2021 15:59

Ben je nieuw op dit forum? Dan MOET je dit even lezen!

Bericht: # 3Bericht RedBaron »

Allereerst de opmerking dat we nog hard aan het werk zijn om alle informatie te verzamelen en op dit forum te plaatsen.

Welkom!
Welkom op het Forum voor Wereldse Massages.
Dit forum is in 2021 opgericht omdat het Forum voor Oriëntaalse Massages helaas ging stoppen en er geen ander massageforum was waar zoveel informatie te vinden was.

Wat is dit forum?
Gratis, voor én door leden, met veel adressen en meningen om het groeiend aantal massagesalons in kaart te brengen en te bespreken. In eerste instantie (nog) voor Nederland maar later misschien ook voor omliggende landen. Waar het vorige forum alleen over Aziatische massages ging is dat hier niet het geval, doordat de oorsprong wel daar ligt beginnen we met Chinese en Thaise massagesalons. Later zal dit verder uitbreidden naar bijvoorbeeld ook hamman, lomilomi.
Dit forum is niet bedoeld voor (para)medische massages, inclusief CTM, fysiotherapeutische behandelingen, combinaties met acupunctuur e.d. of erotische massages. Hiervoor zijn al diverse andere forums te vinden.

Indeling en toegang
De salons zijn onderverdeeld in de fora per provincie en daaronder naar plaats. De verschillende massagevormen zijn te herkennen aan het icoontje voor de salon plus in het onderwerp staan de 2 letters van de ISO-landencodes tussen blokhaakjes. Zowel leden als niet-leden hebben toegang om hier berichten te lezen. Maar om te schrijven, of om de overige fora te bekijken, dien je als lid ingelogd te zijn. Deze overige fora zijn bijvoorbeeld "Gebabbel" met daarin allerlei andere berichten dan recensies.

Lidmaatschap
Zoals elk forum is Massage Forum sterk afhankelijk van de input van de leden. Je lidmaatschap stelt je in staat om op het hele forum berichten te lezen, recensies en andere berichten te plaatsen, en eventueel privéberichten met andere forumleden uit te wisselen. Om dit forum levendig en zoveel mogelijk up to date te houden, zien we dan ook graag dat alle leden af en toe eens een recensie schrijven. Enkele zinnen zijn soms al voldoende om een mening te verwoorden! Het forum is verder van mening dat indien een forumlid minstens een jaar lang niet meer is ingelogd, er eigenlijk ook geen echte interesse in het lidmaatschap is. Het lid wordt dan uit de ledenlijst gehaald zodat deze weer een accurate weergave geeft van geïnteresseerde gebruikers.

Ook weten
Voordat je het forum verder verkent, verzoeken we je om het onderwerp 'Dit MOET je weten!' dat onder dit welkomstbericht is geplaatst, even te lezen. Hierin staan vier forumregels uitgelicht die wij alle leden graag onder de aandacht willen brengen.

Heel veel lees- en vooral ook schrijfplezier!
Leuker kunnen we het wèl maken.
Plaats reactie

Terug naar “Belangrijk”